loader
Foto

Galerie foto

Ultima ediţie Politică şi delicateţuri a sezonului. Natanticu, invitat la Cetate

Pe 10 iunie, în ultima ediţie a sezonului 9 „Politică şi delicateţuri”, Mircea Dinescu îl întâmpină pe Cosmin Natanticu într-un cadru de poveste. Poetul îi prepară comediantului „un fel de paella românească, din Oltenia” - duminică, de la 15.30, la TVR 1 şi TVR+.

 

Pe malul Dunării, la Cetate, Mircea Dinescu pune la cale împreună cu invitatul său, Cosmin Natanticu, o ediție de poveste, ultima din cel de-al nouălea sezon al Politicii și delicatețurilor. O urmărim la TVR 1, duminică, 10 iunie, de la 15.30.

Pe platoul de filmare improvizat pe pajiștea de pe malul apei, își face apariția un grătar uriaș, pe roți, tras de o măgăriță adusă special din sat, grătar construit şi dăruit poetului de un prieten apropiat. Încântat de măgăriță şi aflând de la stăpânul său că este şi gestantă, poetul se hotărăşte pe loc să o cumpere, nu ca să o pună la muncă, ci să o lase liberă prin iarbă.

(w882)

(w882)

În această atmosferă îşi face apariţia actorul Cosmin Natanticu, care se arată uimit atât de grătar, cât și de peștele uriaș de pe masă. Cu îndemănare, Dinescu face file novacul, căci aşa se numeşte uriaşul de peste 20 de kg şi pune câteva bucăţi zdravene pe grătar.

(w882)

(w882)

Ajutat de Natanticu şi pe muzica celebrului Ion Ghiţulescu, poetul prepară un pilaf cu peşte şi legume, un fel de paella românească, din Oltenia.

(w882)

(w882)

După ce mâncarea e gata, gazda și musafirul se retrag pe ponton, la un pahar de rose. Înconjurați şi legănați de Dunăre, cei doi găsesc elemente comune în biografiile lor şi vorbesc cu naturalețe și sinceritate, parcă uitând că sunt filmați. Povestesc despre părinți, bucurii, tristeți, de viață pur și simplu.

(w882)

Duminică, petreceţi o după-amiază perfectă pe malul Dunării, împreună cu Mircea Dinescu şi Cosmin Natanticu! Ediţia este la TVR 1, de la 15.30.


Despre Cosmin Natanticu

Cosmin Natanticu s-a născut pe 15 iunie 1980, la Petroșani. Este absolvent al UNATC și a debutat în televiziune la TVR, la emisiunea Bravo, Bravissimo!.Este cunoscut publicului din România datorită apariţiilor sale de la Divertis, Serviciul Român de Comedie, Taxi Driver. Cei care sunt iubitori de comedie îl ştiu din show-urile de stand-up comedy şi improvizaţie.Actorul s-a alăturat echipei Pro Tv, unde este unul dintre coprezentatorii emisiunii Pe bune?!.

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri – joi seară, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu deschide o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Cel de-al treilea sezon „Biografii necesare”, la TVR Cultural și TVR Internațional. Ileana Ploscaru Panait: Vom cunoaște oameni pentru care arta este un destin

În cel de-al treilea sezon al emisiunii „Biografii necesare”, artista vizuală Ileana Ploscaru Panait îi invită pe telespectatori să descopere ...