loader
Foto

Galerie foto

Echipa feminină a României de tenis de masă a câștigat Campionatele Europene

După 12 ani, România este Campioană Europeană la tenis de masă. Duminică, de ora 15.00, în direct pe TVR 2 și TVR HD, România și Germania au disputat ultimul act al competiției din Luxemburg.

 

Finala Campionatelor Europene de Tenis de Masă, feminin a fost transmisă în direct duminică, 17 septembrie, de la ora 15.00, pe TVR 2 și TVR HD. România și Germania s-au duelat pentru titlu, după ce tricolorele au trecut sâmbătă de naționala Rusiei.

Cu trei titluri europene la activ, echipa feminină de tenis de masă a României vrea să schimbe argintul de acum doi ani, în aur în finala Campionatelor Europene. Tricolorele s-au calificat în finală după ce au învins, sâmbătă, echipa Rusiei şi au ajuns în ultimul act al competiţiei organizate în Luxemburg. Echipa Germaniei a câştigat în faţa Olandei, în cealaltă semifinală a competiţiei. Este pentru a opta oară când România ajunge în finala Europeanului, ultima oară întâmplându-se în 2015.

În perioada 13-17 septembrie, se desfășoară Campionatul European pe Echipe Seniori de la Luxemburg. Echipa feminină este formată din: Eliza Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean-Monteiro, Irina Ciobanu si Adina Diaconu. Antrenori: Viorel Filimon, Elena Sebe.

FILM.TVR.RO

Logo

 
”Dăruiește Românie!”, o nouă întâlnire cu artiști îndrăgiți, sâmbătă, la TVR 3

Victoria Cociaș, Ozana Barabancea, Alexandra Ungureanu, Andreea Toma, Doru Isăroiu & Red Parlament sunt așteptați de Carmen Târnoveanu la ...

Schimbări în ordinea de desfășurare a Finalei Eurovision Song Contest

Ediția 68 a Eurovision Song Contest introduce o schimbare în modul în care este decisă ordinea de desfășurare a Finalei. Artiștii pot alege să ...

„Lumea de aproape”: Viitorul înseamnă educație | VIDEO

Marți, 16 aprilie, de la ora 17.30, la TVR Craiova am aflat subiectele dezbătute în cadrul  conferinței ,„ParentingNet”.