loader
Foto

Steaua în FIBA Europe Cup, live la TVR

Steaua a învins BC Prievidza, miercuri, 9 noiembrie, cu 82 la 71. În 22 noiembrie, Steaua va juca cu echipa Bnei Herzliya, din Israel. Meciul este transmis în direct la TVR 3, TVR HD şi TVRi, de la ora 19:30.

 

E primul sezon în noul format al competiţiei organizate de FIBA Europe. România are trei reprezentante – Steaua CSM în grupa F, "U" BT Cluj-Napoca în grupa G şi BC Mureş în grupa I. Steaua a pierdut primul meci, 69-78 în deplasare cu Prievidza, campioana Slovaciei şi acum întâlneşte campioana Bulgariei, Lukoil Academic Sofia. Meciul, comentat pentru telespectatorii TVR de Dragoş Cojocaru, a fost transmis marţi, 25 octombrie, de la ora 19.30, la TVR HD şi TVR Internaţional, şi preluat, de la ora 22.00, de TVR 3.

Steaua e neînvinsă în campionat, după patru meciuri jucate, ultimul rezultat fiind 90-86 cu CSM CSU Oradea, campioana en-titre şi echipa care i-a eliminat pe bulgari în turul secund al preliminariilor Champions League.

„Aşteptăm peste 3000 de fani în Polivalentă, pentru că Steaua e echipa cu cele mai bune rezultate continentale din istorie", a declarat Claudiu Fometescu, antrenorul principal al liderului Ligii Naţionale. În luna iunie, Steaua a aniversat 55 de ani de la cea mai mare performanţă baschetbalistică la nivel de club – locul 3 în Cupa Campionilor Europeni. Meciul împotriva bulgarilor de la Lukoil Academic Sofia va fi difuzat ulterior, în reluare, la TVR 1 (de la 01.35), iar duminică la TVR 2 (de la 11.00).

Următoarele partide de baschet disputate de Steaua care vor putea fi văzute la TVR sunt întâlnirile cu slovacii de la BC Prievidza (miercuri, 9 noiembrie, la ora 19.30, partidă ce va fi transmisă în direct la TVR 3, TVR HD şi TVR Internaţional), respectiv cu Bnei Herzliya, din Israel (miercuri, 22 noiembrie, ora 19.30, în direct la TVR 3, TVR HD şi TVR Internaţional).

foto: Bogdan Dănescu, totalbaschet.ro

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...