loader
Foto

Şlagăre, teatru, surprize – la o reîntâlnire cu “Drag de România mea!”

„Drag de România mea!” vă aşteaptă la reîntâlnirea cu o gală din primul sezon, duminică, 27 ianuarie, de la ora 15.00, la TVR 2. Emisiunea poate fi urmărită și la TVRi, TVR MOLDOVA, TVR HD şi online pe TVR+, detalii în articol.

 

Paul Surugiu-Fuego vine cu muzică românească și talente de seamă. Sensibilitatea atinge cote maxime și puteți să-l vedeți pe celebrul prezentator alături de o prezență misterioasă, într-o frumoasă poveste de dragoste.

(w882) Silvia Dum

Energica Silvia Dumitrescu ne poartă în anii ‘80, cu unul dintre cele mai iubite șlagăre ale sale și cu o surpriză alături de Paul, dedicată unui imens artist al românilor.

(w500) Chitara

Zoia Alecu și Viorica Flintașu ne emoționează prin calitatea momentelor prezentate și prin sensibilitatea care le caracterizează.

(w882) Flintasu

Iulian Băluțel, un tânăr violonist cu sclipire de geniu, ne va purta în lumea lui Ciprian Porumbescu, iar Cristian Faur, alături de Fuego și Andrei Lazăr, ne poartă în universul lui muzical, plin de șlagăre.

(w882) Vioara

(w882) Pian alb

(w500) Ochelari

Veți mai vedea cum am sărbătorit-o pe Nicola, cu surprize speciale. Adriana Trandafir și Marian Râlea ne-au invitat în lumea teatrului și a excelenței, fiind doi dintre cei mai mari actori români ai momentului.

(w500) Nicola

(w882) Adriana si

Marcel Pavel vine cu frumusețea glasului său, aducând, împreună cu Fuego, un omagiu special muzicii ușoare românești.

Veți mai putea asculta și piese interpretate de Fuego, trupa Supermarket, alături de baletul condus de Florin Mariș.

(w882) Dans rosu

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

(w500) Paul Surug

TVR 2: Duminică, ora 15:00; ora 00:10

TVR HD: Duminică, ora 00:10

TVR Internațional: Sâmbătă, orele 12:00 și 21:00; duminică, ora 01:10 (ora României)

TVR MOLDOVA: Sâmbătă, ora 16:00

(w500) Pian

FILM.TVR.RO

Logo

 
„Lumea de aproape”: Viitorul înseamnă educație

„Lumea de aproape”: Viitorul înseamnă educație

publicat: Marţi, 16 Aprilie 2024

Marți, 16 aprilie, de la ora 17.30, la TVR Craiova aflăm ce subiecte au fost dezbătute în cadrul  conferinței ,„ParentingNet”.

Răspunderea penală versus răspunderea civilă

Răspunderea penală versus răspunderea civilă

publicat: Marţi, 16 Aprilie 2024

Ce presupun acţiunea penală şi acţiunea civilă în procesul penal? În ce constă raportul de cauzalitate între fapta ilicită şi prejudiciu? Cum ...

„O poveste nespusă”. Constantin Cojocaru: Actorul este un cetățean de pe stradă și ce simte se vede pe el. Corpul lui, interiorul lui exprimă ceea ce îi trece prin cap și prin suflet | VIDEO

TVR Cultural difuzează, în memoria marelui actor Constantin Cojocaru, care s-a stins din viață în acest weekend, emisiunea „O poveste nespusă - ...