loader
Foto

Galerie foto

SIBIU OPEN 2017, în direct la TVR 2 și TVR HD

Sâmbătă și duminică, postul public de televiziune transmite în direct fazele finale ale singurului turneu de tenis masculin ATP din România.

 

Telespectatorii TVR 2 și TVR HD se vor bucura sâmbătă și duminică de un regal de tenis, dar și de ultimul circuit pe zgură al anului, din România. Sâmbătă, 23 septembrie, sunt programate la Tenis Club  Pamira Sibiu două semifinale. Partidele vor fi transmise în direct pe TVR 2 și TVR HD, de la ora 12.00. Magia așilor în finala „Open-ului” de 50.000 de dolari al României va fi urmărită în direct de telespectatorii TVR 2 și TVR HD, duminică, 24 septembrie, de la ora 15.00. Partidele vor fi comentate de Daniel Chican.

Cel mai important turneu de tenis masculin din România a debutat în urmă cu o săptămână și este mai disputat ca niciodată, având în vedere numărul considerabil de jucători de top din circuitul mondial. „7 tenismani participanți la , cel mai mare concurs din Statele Unite, au ținut să evolueze la „Sibiu Open”, cel mai important eveniment sportiv masculin organizat anual în România.

Daniel Taro nu a fost învins la Americii decât de viitorul câștigător, Rafael Nadal, după ce japonezul i-a luat primul set numărului 1 mondial.

La Sibiu a optat sa joace si americanul Bjorn Fratangelo, surprinzătorul învingator al croatului Ivo Karlovic (cel mai înalt tenisman din istorie) în debutul de la New York. La fel ca cehul Vaclav Safranek, care a preferat și el să evolueze la Sibiului după ce a pierdut în fața lui Grigor Dimitrov la . Italianul Stefano Travaglia a vrut să joace în România chiar dacă furnizase una dintre cele mai mari surprize la , unde l-a eliminat pe compatriotul său, Fabio Fognini, al 25-lea tenisman al lumii”, a explicat jurnalistul Daniel Chican, comentatorul meciurilor pentru telespectatorii TVR.

Din Turneul ATP Challenger Sibiu Open nu lipsește nici românul Adrian Ungur, revenit după o accidentare la brațul operat acum câțiva ani. „Unicul turneu  românesc din elita tenisului masculin  este și ultima reprezentație a sezonului pe zgură din ATP, motiv pentru care Adrian Ungur, dublu învingător la organizat la clubul , a reluat urcarea in ierarhia mondială”, a adăugat Daniel Chican.

TVR 2 este un canal generalist, cu programe educative si relaxante. Post proactiv, dinamic și cu atitudine, din care nu lipsesc prospeţimea şi viziunea modernă, TVR 2 le aduce zilnic telespectatorilor filme și seriale în premieră, premiate la cele mai cunoscute festivaluri de gen, unicul concurs de cultură generală, „Câștigă România!”, divertisment antrenant alături de artiști cunoscuți și îndrăgiți publicului larg, informații de ultimă oră, care aduc în prim plan faptul divers, știri și reportaje care au în centru viața oamenilor și entertainment.

FILM.TVR.RO

Logo

 
A doua Românie: O pledoarie pentru digitalizarea sănătății

Joi, 28 martie, invitata Corinei Dobre la ”A doua Românie” este Teodora Popa, o tânără cercetătoare din Londra specializată în genetică, care ...

Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...