loader
Foto

"Se zice ca...", un sezon mai proaspăt şi cu invitați surpriză

De la Florina Constantinescu, Ioana Voicu și Nuami Dinescu, gazdele emisiunii SE ZICE CĂ..., aflăm, în direct, de luni până joi, de la ora 14.00, tot ce este nou în lumea vedetelor, în lumea culturală, în viaţa socială, în parenting, bucătărie sau sport. În noul sezon se  inaugurează şi o rubrică nouă, de gastronomie, cu Chef Aida Parascan, dar şi rubrica de „Revista presei”.

 

Prima saptamana "Se zice că..." stă sub semnul proiectelor de suflet ale Televiziunii Romane.

Marti, 13 martie, Florina Constantinescu, Ioana Voicu și Nuami Dinescu aduc superstitiile în platoul de filmare, dar le şi decodifică alaturi de etnologul Doina Isfanoni. Urmează apoi muzică gorjeană autentica, alături de taraful lui Constantin Lătăreţu.

Ziua de miercuri reaminteşte telespectatorilor TVR 2 de "lordul micului ecran", Titus Munteanu. Întreaga editie îi este dedicată profesionistului care şi-a legat 50 de ani din viata de Televiziunea Romana.

Joi, în ultima editie a primei săptămâni se inaugurează rubrica noua de gastronomie. Chef Aida Parascan, castigatoarea unui cunoscut show culinar, va aduce, in fiecare zi de joi, cele mai sanatoase, dar si spectaculoase retete si preparate gastronomice.

Ioana Voicu, coprezentatoarea emisiunii „Se zice că...”, ne asigură că noul sezon al emisiunii de la TVR 2 va fi fresh și plin de surprize. Printre acestea se număra și un invitat „ieșit din tipare”. „În luna august am adoptat un cățel, o fetiță, Pixie. Este ceea ce mi-am dorit. Este drăgăstos, doarme cu mine în pat și este foarte cuminte. Ca un copil. Nu mă așteptat să întâlnesc pe stradă câinele ideal. Pixie are șapte luni, s-a născut în zodia Leului și mă gândesc să vin cu ea în platou într-una edițiile următoarel”, a spus Ioana Voicu.

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 sâmbătă, 27 aprilie de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” şi ĩn spectacolul ce va deschide ...

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Diplomă de excelenţă pentru jurnalistul Răzvan Onesa

La aniversarea a 30 de ani de existenţă în peisajul presei economice autohtone, Top Business, una dintre publicaţiile care reuşeşte să existe şi ...