loader
Foto

Galerie foto

Tenis de masă din preliminariile CE 2017, în direct la TVR

Marţi, 24 ianuarie, de la 16.55, fetele din Naţionala de tenis de masă a României au întâlnit reprezentativa Olandei. . Partida, găzduită de studiourile Televiziunii Române, a fost în direct la TVR 1 şi TVR HD şi a adus României calificarea la CE 2017.

 

Iubitorii tenisului de masă se vor bucura de un nou regal sportiv: naţionala de senioare a României întâlneşte reprezentativa Olandei, meci jucat acasă, chiar în studiourile Televiziunii Române. Transmisă în direct de TVR 1, TVR HD şi TVR+ marţi, 24 ianuarie, de la ora 16.55, partida va fi comentată pentru telespectatorii TVR de Dragoş Cojocaru.

Două mari forţe ale tenisului de masă european, Romania şi Olanda luptă pentru calificarea la Campionatului European 2017. Elizabeta Samara, Daniela Monteiro Dodean şi Bernadette Szocs, vicecampioane continentale, au învins în deplasare cu 3-1 şi speră să câştige şi la Bucureşti în faţa reprezentantelor ţării lalelelor. Celor trei românce li se alătură, în echipa reprezentativă a ţării noastre, Adina Diaconu şi Irina Ciobanu.

(w882)

De 4 ori consecutiv campioană europeană, între 2008 şi 2011, Olanda vine în Capitală cu una dintre cele două chinezoaice naturalizate - valoroasa Li Jie, vicecampioană la simplu la jocurile europene. Din echipa olandeză mai fac parte jucătoarele Rianne Van Duin şi Britt Eerland.

(w882)

(w882)

Din toamna anului 2016, toate meciurile de pe teren propriu ale Naţionalelor feminine şi masculine de tenis de masă, contând pentru calificarea la Campionatul European, se desfăşoară în studiourile TVR şi sunt transmise pe posturile televiziunii publice.

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

„Înapoi la argument”: Dialogurile lui H.R. Patapievici cu Andrei Pleșu și Radu Paraschivescu (2007), redifuzate la TVR Cultural

Între 15 și 19 aprilie, TVR Cultural redifuzează dialogurile lui Horia Roman Patapievici cu Adrian Papahagi, Teodor Baconschi, Dan Burlac, Radu ...

„M-am făcut actriță ca să scap de plictiseală”! Cerasela Iosifescu e invitata Marinei Constantinescu la „Nocturne”

Dezarmant de sinceră. Şi talentată. Şi rebelă. Actriţa Teatrului Nottara, Cerasela Iosifescu, vine la „Noctune”, pe TVR 1. Despre iubiri pe ...