loader
Foto

Galerie foto

O ediţie de sărbătoare la "Drag de România mea!"

Paul Surugiu-Fuego a celebrat România, fix după Centenar, cu o gală de referință, în care clipele au fost cu adevărat unice, în 2 decembrie, de la ora 15.00, la TVR 2. Emisiunea poate fi urmărită și la TVRi, TVR HD şi online pe TVR+, detalii în articol.

 

Paul ne-a vorbit în această ediţie despre bucuria de a fi român, despre întoarcerea românilor acasă și despre patria aceasta mare.

Ne-a cântat, având pregătit pentru publicul său drag un cântec nou, în primă audiţie. I-au fost alături invitaţi de seamă, adevărate simboluri ale domeniului lor de activitate.

Mariana Anghel ne-a adus, din Hunedoara istorică, cu chipul său angelic, cântecul patriotic şi portul autentic.

(w882) drag de ro

Marele cosmonaut, lordul cerului, Dumitru Dorin Prunariu a vorbit despre mândria de a fi român, despre activitatea sa impresionantă și despre proiectele de viitor ale domeniului acesta, atât de puţin cunoscut şi promovat la noi.

(w882) drag de ro

Corul Naţional de Cameră MADRIGAL - MARIN CONSTANTIN, un brand de ţară, ambasador al României în lume, ne-a adus emoţie și frumoase cântece dedicate României.

(w882) drag de ro

Surprizele s-au ţinut lanţ, cântecele de seamă au prins viaţă, din nou, prin glasul lui Fuego, iar marele actor Dorel Vişan ne-a oferit o lecție de patriotism, o radiografie clară a românului actual.

(w882) drag de ro

O ediție specială, cu puternice simțiri românești, în care i-aţi putut revedea și pe SUPERMARKET și baletul Florin Mariș!

(w882) drag de ro

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2: Duminică, ora 15:00 (premieră); ora 23:20

TVR HD: Duminică, ora 23:20

TVR Internațional: duminică, ora 01:00 (ora României)

FILM.TVR.RO

Logo

 
Despre naşterea Patriarhiei Române şi rolul pe care ortodoxia l-a avut în înfăptuirea Marii Uniri, într-o analiză „OMUL ŞI TIMPUL”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 17:00, realizatorul Rafael Udrişte propune telespectatorilor TVR Cultural o dezbatere despre importanţa ...

„Ce se întâmplă cu filmul de animație?”, o dezbatere „CineSens”, cu Magdalena Stanciu

În cea de-a doua ediție a emisiunii „CineSens”, Magdalena Stanciu îi va avea ca invitați pe creatorii de film de animație Anca Damian, Radu ...

„Istoria literaturii române contemporane”. Alex Ștefănescu: Matei Călinescu a fost un lider de opinie al generației de după 1960

Între 15 și 21 aprilie, la „Istoria literaturii române contemporane”, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să afle, de la regretatul critic ...