loader
Foto

Galerie foto

Nicole Cherry vine miercuri la „8 într-o barcă”, la TVR 2

Publicul decide pe Facebook cine va câştiga Premiul de Popularitate al emisiunii

 

Cei 11 concurenţi ai emisiunii „8 într-o barcă” s-au pregătit pentru cea de-a doua apariţie în faţa juriului format din Paula Seling, Cornel Patrichi şi Simona Catrina. Evoluţia acestora va putea fi urmărită de telespectatorii TVR 2 miercuri, 16 octombrie, de la ora 20.10. Invitata specială a acestei ediţii este Nicole Cherry, tânăra artistă de numai 14 ani care a urcat în topuri cu piesa „Memories”.

UPDATE: Urmăriţi înregistrarea emisiunii pe TVR+

Andreea, Selatin, Andrada, Alma, Andi, Alex, Evelyne, Paul, Ruxandra, Francesca şi Noni au urcat săptămâna trecută pe scena noului concurs care poartă semnătura cunoscutului om de televiziune Titus Munteanu. Cei 11 concurenţi au trecut primele probe din concurs, în încercarea lor de a deveni celebri şi de a câştiga marele premiu de 10.000 de euro.

După primele probe şi primele emoţii puternice, clasamentul primei ediţii o poziţionează pe Alma, cu numărul cel mai mare de puncte (29 de puncte), pe locul I, aceasta reuşind să obţină două note de 10 din partea juriului: de la Paula Seling şi de la Simona Catrina. Alma nu este singura concurentă care a convins-o pe Paula Seling să ofere o notă de 10, Francesca primind şi ea nota maximă din partea artistei. Nici băieţii nu s-au lăsat mai prejos, Andi obţinând din partea lui Cornel Patrichi o notă de 10.

În ciuda interpretării unor piese grele şi a unor momente artistice complexe, concurenţii au obţinut punctaje apropiate în clasamentul juriului „8 într-o barcă”. Astfel, Alma, Andreea, Andi, Francesca, Selatin, Andrada şi Noni au trecut cu brio toate probele, iar Alex, Paul şi Ruxandra au primit „colacul de salvare”… de care vor încerca să scape în această săptămână.

Pentru că şi votul publicului contează, echipa emisiunii îi invită pe telespectatori să-şi susţină concurenţii preferaţi pe pagina de facebook a emisiunii – www.facebook.com/8inbarca, şi să-i voteze prin intermediul unei aplicaţii realizate special pentru ei. În urma voturilor exprimate pe această pagină va fi desemnat câştigătorul Premiului de Popularitate, în valoare de 1.000 de euro.

Informaţii despre prezentatorii emisiunii (Alexandra Păcuraru şi Nicholas Caţianis) şi despre concurenţi, precum şi regulamentul emisiunii-concurs „8 într-o barcă” sunt disponibile pe pagina de Facebook „8 într-o barcă”.

Emisiunea este difuzată în simulcast pe TVR HD şi online pe TVR+.

FILM.TVR.RO

Logo

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Despre scenariu original vs. ecranizare, scenarist vs. regizor/autor, la „CineSens” cu Magdalena Stanciu, în 26 aprilie, la TVR Cultural

Invitații Magdalenei Stanciu în cea de-a treia ediție a emisiunii „CineSens” sunt scenarista Oana Răsuceanu și regizorii Stere Gulea, Marian ...

Drama „Anii noștri de glorie”, despre patru prieteni despărțiți de destin, în 28 aprilie, la TVR Cultural

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...