loader
Foto

Galerie foto

Miercuri, testăm cel mai puternic diesel de generaţie nouă din lume

La „Maşini, teste şi verdicte”, Tudor Bratu şi Costin Giurgea testează noul V8 de patru litri produs de Audi şi se iau la întrecere cu trei MINI - pe 1 iunie, de la ora 00:00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Pentru episodul 101 am reușit să conducem cel mai puternic diesel de generație nouă din lume, V8-ul de patru litri produs de Audi și momentan montat doar sub capota vârfului de gamă al SUV-ului Q7 - SQ7 TDI. Acest monstru de peste două tone face 0-100 în 4.8 secunde deoarece folosește nu mai puțin de 435 CP și 900 Nm cuplu maxim!

Continuăm apoi episodul cu cele mai interesante lucruri pe care vi le putem spune despre un BMW Seria 6 decapotabil în versiunea sa diesel de top de 313 CP plus tracțiune integrală xDrive și, nu în ultimul rând, ducem la Academia Titi Aur trei MINI: diesel-ul nostru de 116 CP, un One de 75 CP și cel mai puternic model din gamă - 231 CP pentru un John Cooper Works. „Giurgea conduce cum poate el mai bine iar eu stau pe margine și… comentez ca un adevărat crainic de motorsport”, spune Tudor Bratu.

***

Mașini, Teste și Verdicte este difuzată pe TVR 1 şi TVR HD miercuri, la ora 00.00 şi sâmbătă, la ora 10:30, în reluare.

***

Emisiunea nu este despre inginerie și date tehnice. În schimb, vorbește cu pasiune despre mașini extraordinare și cu opinii credibile despre mașini normale, alege cu capul limpede între mașini bune și mașini proaste și, cel mai important, crează povești memorabile.Costin Giurgea și Tudor Bratu, testează de 10 ani cele mai noi mașini.

Pe scurt, echipa emisiunii Mașini, teste și verdicte a plecat de la ideea că mașinile sunt fiarele care ne aduc bucurie sau libertate, dar nu va uita niciodată că „cea mai bună mașină” e, de fapt, un concept relativ la nevoile fiecărui cumpărător.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Despre naşterea Patriarhiei Române şi rolul pe care ortodoxia l-a avut în înfăptuirea Marii Uniri, într-o analiză „OMUL ŞI TIMPUL”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 17:00, realizatorul Rafael Udrişte propune telespectatorilor TVR Cultural o dezbatere despre importanţa ...

„Ce se întâmplă cu filmul de animație?”, o dezbatere „CineSens”, cu Magdalena Stanciu

În cea de-a doua ediție a emisiunii „CineSens”, Magdalena Stanciu îi va avea ca invitați pe creatorii de film de animație Anca Damian, Radu ...

„Istoria literaturii române contemporane”. Alex Ștefănescu: Matei Călinescu a fost un lider de opinie al generației de după 1960

Între 15 și 21 aprilie, la „Istoria literaturii române contemporane”, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să afle, de la regretatul critic ...