loader
Foto

Galerie foto

Live la TVR: Viitorul, cu primul meci în UEFA Champions League

Viitorul Constanţa - APOEL Nicosia şi Dinamo Bucureşti – Athletic Bilbao sunt în direct la TVR 1, TVR HD pe 26 iulie, de la ora 21.00 şi 27 iulie, de la 20.30. Partidele sunt precedate şi urmate de ediţii speciale Repriza a treia , moderate de Costin Deşliu.

 

Viitorul Constanţa - APOEL Nicosia, partida din turul 3 preliminar UEFA Champions League este live la TVR 1 şi TVR HD miercuri, 26 iulie, de la ora 21.00. Aceasta va fi precedată şi urmată, de la orele 20.30 şi 22.55, de ediţii speciale Repriza a treia, transmise în direct din studioul de la Bucureşti şi moderate de Costin Deşliu.

„Este primul meci în Champions League pentru Viitorul, după ce anul trecut a jucat pentru prima oară într-o competiţie continentală. O calificare a echipei antrenorului Gică Hagi ar însemna asigurarea accesului în grupele Europa League”, precizează Emil Hossu-Longin, care va comenta partida împreună cu Marian Olaianos.

(w882)

În urmă cu 10 ani, Hagi debuta ca antrenor în Champions League pe banca Stelei, în turul 2 preliminar, meci disputat cu Zaglebie Lubin şi încheiat cu 1-0. Echipa pe care o întâlneşte Viitorul lui Hagi – APOEL Nicosia - este campioana ultimelor două sezoane şi prima echipă din Cipru care reuşeşte să treacă de grupele Champions League: în 2011-2012 a câştigat grupa cu Zenit, Porto şi Şahtior Doneţk, a trecut spectaculos de Lyon în optimi de finală şi a fost eliminată de Real Madrid în sferturi.

Joi, 27 iulie, de la 20.30, TVR 1 şi TVR HD transmit de asemenea în direct meciul Dinamo Bucureşti - Athletic Bilbao, din turul 3 preliminar Europa League, partidă ce va fi comentată de Dragoş Bocanaciu şi Marian Olaianos. Ediţii speciale Repriza a treia, moderate de Costin Deşliu sunt programate înainte şi după partidă, mai exact de la orele 20.00 şi 22.25.

(w882)

Athletic Bilbao e echipa cu cei mai puţini străini din campionatul spaniol, mai exact, unul singur - francezul Aymeric Laporte, însă şi el este de origine bască.

Athletic Bilbao a jucat la Bucureşti, pe Arena Naţională, Finala Europa League, cu Atletico Madrid, pe 9 mai 2012, partidă încheiată cu 0-3. Bascii au terminat sezonul trecut pe locul 7.

Dinamo Bucureşti revine în Europa după 5 ani. A jucat ultima oară în august 2012 în turul 3 preliminar al Europa League, cu Metalist Harkov. Cosmin Contra a fost adversarul lui Athletic Bilbao, ca antrenor al lui Getafe, în sezonul 2014-15, pentru un singur meci, finalizat cu scorul 1-2.

(w882)

Competiţiile sportive importante pentru publicul din România sunt în portofoliul Televiziunii Române. Calificările în următorul tur al cupelor europene de fotbal se joacă la TVR. Microbiştii vor putea urmări la Televiziunea Română meciurile celor de la Viitorul, FCSB, Dinamo, pentru accederea în play-off Champions League, respectiv Europa League.

Partidele de fotbal transmise în zilele de 26 şi 27 iulie vor modifica programele serii la TVR 1 astfel: pe 26 iulie, Telejurnalul va avea două ediţii de 30 de minute – prima, la ora cunoscută a principalei emisiuni informative – 20.00 şi cea de-a doua, de la 23.30, imediat după Repriza a treia. Iar joi, 27 iulie, Telejurnalul de seară se transmite mai devreme, adică de la ora 19.00.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...