loader
Foto

Galerie foto

Înţelepciune, virtuozitate şi muzică de dragoste, la „Drag de România mea!”

Duminică, 5 iulie, de la ora 15.00, la TVR 2 ne-am reîntâlnit cu o ediție „Drag de România mea!” în care am dansat, cântat și ne-am emoționat din nou.

 

Superba artistă NATALIA BARBU a venit la noi, aducând un fragment din Basarabia sa dragă. Natalia este o voce specială şi a reprezentat ţara sa la Eurovision, în 2007. A vorbit despre unirea celor două spații prin muzică și prin flori de liliac.

A adus un omagiu, alături de Fuego, mamei sale, regretata artistă ANA BARBU.

(w882) drag de ro

Celebrul cantautor ADRIAN ROMCESCU ne-a cântat, în stilul său caracteristic, despre dragoste și a adus un omagiu bunului său prieten, marele interpret român Aurelian Andreescu.

(w882) drag de ro

DARIUS LUNGU, la numai 8 ani, are un auz absolut şi cântă minunat la pian. Are numeroase premii şi trofee la concursuri de specialitate.

(w882) drag de ro

Acesta a fost însoțit de tatăl său, pianist de seamă - DRAGOȘ LUNGU - făcându-ne o demonstrație spectaculoasă.

(w882) drag de ro

Am trăit o revelație atunci când marea artistă OANA LIANU, prințesa naiului, care este doctor în muzică și cântă la 10 instrumente de suflat, a făcut o demonstrație și o călătorie prin mai multe zone georgrafice, realizând și un special duet cu Fuego.

(w882) drag de ro

Marele scriitor NICOLAE BREBAN ne-a vorbit, într-un interviu emoționant, despre ce înseamnă România, viața și arta sa.

(w882) drag de ro

Responsabili cu muzica de dragoste au fost cei de la PROCONSUL care ne-au adus romantism și desigur, capodopera lor, una dintre cele mai frumoase melodii.

(w882) drag de ro

Nu au lipsit premierele muzicale de la Paul Surugiu-Fuego. Surprize am avut de la Supermarket și de la baletul condus de Florin Mariş.

(w882) fuego

***

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2: duminică, ora 15:00; vineri, ora 22:00

TVR Internațional: luni, ora 01:00; sâmbătă, orele 10:00 și 21:00

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...