loader
Foto

HANDBAL FEMININ la TVR 2: CSM București întâlnește Corona Brașov

Miercuri, 6 februarie, de la ora 17.30, iubitorii handbalului sunt invitaţi să urmărească în direct, la TVR HD, o nouă partidă din etapa a 15-a a Ligii Florilor.

 

Echipa de handbal feminin CSM Slatina revine pe teren pentru a evolua împotriva CSU Cluj-Napoca duminică, 3 februarie, de la ora 11.00, în Sala LPS din Slatina.

Partida din etapa a 15-a a Ligii Naționale va fi arbitrată de Bogdan Stark şi Romeo Ştefan. Iubitorii sportului de sală vor putea urmări în direct la TVR 2 şi TVR HD întâlnirea comentată de Valentin Pribeanu.

Etapa a XV-a a Ligii Florilor a început miercuri, 30 ianuarie, cu partida Gloria Bistrița-Năsăud – Măgura Cisnădie, și se va încheia pe 14 februarie cu derby-ul Olteniei, SCM Craiova – SCM Râmnicu Vâlcea.

Alte meciuri ale etapei

CSM București – Corona Brașov (miercuri, 6 februarie, ora 17.30, live TVR HD)

SCM Craiova – SCM Râmnicu Vâlcea (joi, 14 februarie, ora 17.30, live TVR HD)

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...