loader
Foto

Gala Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, în imagini

Duminică, 26 iunie, de la ora 21.10, la TVR 1, TVR HD şi TVR+, îi aplaudăm pe premianţii FITS şi păşim pe Aleea Celebrităţilor. Cătălin Ştefănescu este gazda Galei Celebrităţilor, care a încheiat Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu.

 

Înregistrarea Galei este disponibilă online pe TVR+.

Din nou, Cătălin Ştefănescu a fost gazda unuia dintre evenimentele cu tradiţie ale teatrului internaţional, Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu. FITS a revenit, pentru 23-a oară, în oraşul de pe Cibin, transformându-i arhitectura şi clădirile în decorul unui nesfârşit spectacol.

(w882)

Peste 2500 de invitaţi din 70 de ţări au poposit pe străzile oraşului pentru a aduce artele spectacolului în burg sub forma a 459 de spectacole şi evenimente speciale.

(w882)

Gala Celebrităţilor din cadrul celei de-a XXIII-a ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu continuă iniţiativa celebrării dialogului artistic şi reuneşte cele mai importante personaliţăti din domeniul cultural. Eveniment de înaltă clasă, Gala  aduce pe scenă personalităţile distinse cu o stea pe Aleea Celebrităţilor şi se constituie într-o recunoaştere publică a meritelor celor mai importanţi artişti ce au contribuit la dezvoltarea acestui fenomen la Sibiu.

Duminică, 26 iunie, de la ora 21.10, telespectatorii TVR 1 şi TVR HD sunt invitaţi să urmărească Gala Celebrităţilor, spectacol ce a avut loc la Sala Thalia din Sibiu. Gala poate fi vizionată şi online, pe TVR+.

(w882)

Şi la ediţia a XXIII-a a festivalului, Gala Celebrităţilor aduce pe scenă personalităţile distinse cu o stea pe Aleea Celebrităţilor din Parcul Cetăţii. Anul acesta, cele 7 stele au fost acordate regizorului Alvis Hermanis, regizorului Christoph Marthaler, actorului Evgeny Mironov, regizorului Thomas Ostermeier, regizorului Luk Perceval, actorului Victor Rebengiuc, precum şi actorului, scenaristului şi regizorului Tim Robbins.

(w882)

(w882)

Realizat în parteneriat cu TVR, Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu reprezintă cel mai complex festival anual din România, fiind recunoscut internaţional drept cel de-al treilea festival de artele spectacolului din Europa, ca amploare şi dimensiune, după Festivalul Internaţional de la Edinburgh (Marea Britanie) şi Festivalul de la Avignon (Franţa).

(w882)

Din echipa TVR care s-a ocupat de realizarea spectacolului Galei fac parte:

Director de imagine: Sergiu Ardelean

Scenografia: Roxana Lungoci

Regia artistică: Aurel Badea

Producător: Diana Pascal.

(w882)

credit foto: Ioana Chiriţă

FILM.TVR.RO

Logo

 
Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri – joi seară, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu deschide o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Spectacol folcloric ”De la Iași la Chișinău” | VIDEO

De Ziua Unirii Basarabiei cu România, în direct la TVR Iași, miercuri, 27 martie, de la ora 18:30, v-am invitat la spectacolul folcloric ”De la ...