loader
Foto

Galerie foto

Exclusivitate TVR: Campionatul European de Handbal feminin Franţa 2018

În perioada 29 noiembrie -16 decembrie 2018, a treisprezecea ediţie a Campionatului European de Handbal feminin s-a văzut în exclusivitate la TVR 1 şi TVR HD.

 

Documente disponibile pentru descarcare:

Primul meci al echipei României, împotriva reprezentativei Cehiei, a fost în direct pe 1 decembrie, de la ora 19.00, la TVR 1 şi TVR HD.

Tricolorele au pleacat în Franţa cu gânduri mari şi speră să-şi ia revanşa după clasarea modestă de anul trecut (locul 10) la Campionatul Mondial din Germania. Cristina Neagu şi colegele de echipă şi-au verificat potenţialul înainte de Campionatele Europene cu Rusia şi Serbia, cu ocazia Trofeului Carpaţi, turneu la finalul căruia antrenorul Ambros Marin a definitivat lotul cu care pleacă în Franţa.

(w882)

La Campionatul European de Handbal 2008, România a fost în grupa de la Brest, cu Cehia, Germania şi Norvegia.

„Pe 1 decembrie, tricolorele debutează şi aşteaptă cu nerăbdare meciul cu Cehia, o partidă de mare încărcătură emoţională, după eliminarea surprinzătoare a României încă din optimile Mondialului trecut. Atunci, trupa pregătită de antrenorul Jan Basny a întrecut România la limită, cu scorul 28-27. Poate fi un moment al revanşei pentru handbalistele din Naţionala României”, ne-a spus Dragoş Cojocaru, jurnalistul TVR care va comenta de la faţa loculului meciurile Campionatului European de Handbal Feminin Franţa 2018. De la Bucureşti, vor mai comenta partidele transmise în exclusivitate de TVR şi jurnaliştii Cristian Mîndru şi Dragoş Bocanaciu.

(w882)

În perioada desfăşurării celei de-a 13- a ediţii a Europenelor de handbal, Televiziunea Română a completat transmisiunile directe ale celor 37 de meciuri de la TVR 1 şi TVR HD cu dezbateri în direct „Studio CE Handbal feminin”, moderate de Cristian Mîndru.

„Cu acest Campionat European, începe cu adevărat drumul spre Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar la finalul acestei competiţii vom afla şi meciurile de baraj pentru Campionatul Mondial de Handbal din 2019”, spune Dragoş Cojocaru.

România a terminat pe locul 5 acum 2 ani la campionatele continentale şi are ca obiectiv, stabilit de conducerea Federaţiei Române de handbal pentru acest an, clasarea între locurile 1 şi 6.

(w882)

Programul complet al transmisiunilor de la Campionatul European de Handbal Feminin - aici.

(w882)

La Campionatul European de Handbal feminin din Franţa, România a avut şi o brigada de arbitre, formată din Cristina Năstase şi Simona Stancu, un cuplu de oficiali valoros, care are la activ şi o semifinală de Champions League.

sursa foto: https://fra2018.ehf-euro.com

FILM.TVR.RO

Logo

 
„Ce se întâmplă cu filmul de animație?”, o dezbatere „CineSens”, cu Magdalena Stanciu

În cea de-a doua ediție a emisiunii „CineSens”, Magdalena Stanciu îi va avea ca invitați pe creatorii de film de animație Anca Damian, Radu ...

„Istoria literaturii române contemporane”. Alex Ștefănescu: Matei Călinescu a fost un lider de opinie al generației de după 1960

Între 15 și 21 aprilie, la „Istoria literaturii române contemporane”, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să afle, de la regretatul critic ...

„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România” | VIDEO

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...