loader
Foto

La "Drag de România mea!", revedem ediții de succes

Duminică, 11 august, de la ora 15:00 la TVR 2, TVR HD și online pe TVR+, revedeți momente pline de emoție și invitați de valoare într-o ediție “Drag de România mea!“. Pe TVR Internațional, se transmite sâmbătă, 10 august, de la ora 12:20.

 

Revedem pe toată perioada verii edițiile difuzate în ultimele luni.

Emisiunea “Drag de România mea!“ este disponibilă și online pe TVR+.

Paul Surugiu-Fuego, gazda emisiunii, și-a propus, alături de echipa sa, să vă poarte într-o lume a calității, prezentându-vă modele veridice, oameni pentru care performanța și excelența sunt valori esențiale ale vieții și ale parcursului lor.

În această ediție nu au lipsit momentele speciale, sensibile, diversitatea, duetele inedite și muzica de colecție, dar și bucuriile ce au venit la pachet cu un divertisment de calitate, realizat la cel mai înalt nivel.

(w882) Mov

Prima ediție din sezonul al doilea al galelor “Drag de România mea!” a avut nenumărate clipe emoționante. Unul dintre acestea a fost dedicat părinților noștri. Paul Surugiu-Fuego a pregătit un moment de colecție, pe versurile poeților Adrian Păunescu și Dumitru Matcovschi.

Tot în prima emisiune a noului sezon am celebrat și Femeia, prin mai multe surprize și prin prezența unui romantic incurabil, unul dintre cei mai iubiți artiști români, Gabriel Dorobanțu.

(w500) Dorobantu

Bianca Ionescu Ballo, soprana și managerul Teatrului Național de Operetă și Musical, ne-a pregătit un moment special și un duet de excepție alături de Paul Surugiu-Fuego.

(w882) Diploma 1

Emisiunea "Drag de România mea!", aduce în fața telespectatorilor tinerii excepționali ai României, iar una din invitate a fost minunata Dora Gaitanovici, un muzician de excepție, care cântă la pian și la saxofon, compune muzică și scrie versuri.

(w882) fetita

Alături de Lucia Dumitrescu, care a cântat o piesă dedicată mamei, Paul Surugiu i-a adus un omagiu Laurei Stoica.

(w500) Negru port

Folk-ul a fost reprezentat de Maria Gheorghiu. Artista ne-a purta în lumea muzicii sale și, împreună cu Fuego, a trezit simțăminte puternice de patriotism, printr-un moment dedicat tuturor eroilor români.

(w882) Maria Gheo

Atmosfera a fost întreținută de band-ul emisiunii, “Supermarket”, și de baletul condus de Florin Mariș.

„Tot ce e bun, tot ce are valoare și ce poate face diferența dintre minciună și realitate merită continuat. Iată-ne, așadar, în cel de-al doilea sezon “Drag de România mea!” Vom continua poveștile noastre și vom aduce în fața voastră alți eroi care pot fi modele. Vom celebra diversitatea și vom face ca bucuriile să se țină lanț, într-un ritm și-un program de calitate. Sunt sigur că o clipă de omenie ar fi de-ajuns pentru a recunoaște măcar că România are ce oferi, că provocarea e multiplă și că, în cele din urmă, ea este în fiecare, mai simplă și mai umană decât noi toți la un loc. Vă aștept cu drag!” (Paul Surugiu-Fuego)

(w500) Sacou turc

***

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2: Duminică, orele 15:00 şi 00:15

TVR HD: Duminică, orele 15:00 și 00:15

TVR Internațional: Sâmbătă, ora 12:20 (ora României)

 

(w882) Maria Gheo

(w882) Bianca Pau

(w500) Bianca Ion

(w500) Negru

(w500) Fuego 2019

FILM.TVR.RO

Logo

 
Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

Drama „Marocco/Mikado” (2021), în 4 aprilie, la TVR Cultural: Într-un șir de întâmplări în care toți au avut intenții bune, dar totul se sfârșește cu moarte, cine e vinovatul?

Dramele „Femei obișnuite” (2019), „Marocco/Mikado” (2021) și „Pather Panchali” (1955) sunt propunerile TVR Cultural pentru telespectatori, în ...

Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...