loader
Foto

“Drag de România mea!”: Exclusivități, lecții de viață și romantism

“Drag de România mea!” continuă să ne încânte zilele de duminică, la TVR 2, TVR 2 HD și online pe TVR+. Am revăzut o ediție de excepție duminică, 29 martie, la ora 15.00. Emisiunea poate fi urmărită și la TVR Internațional și TVR MOLDOVA.

 

Bucurați-vă la “Drag de România mea!” de exclusivități, minunate lecții despre viață și despre succes, artiști iubiți, actori cu farmec și talente minunate.

Astfel, pentru prima oară de când lucrează în Televiziunea Română, adică de peste 35 de ani, realizatoarea Lucia Hossu Longin a poposit într-un studio de divertisment.

(w882) LHL

Veți afla părerea doamnei Hossu Longin despre situația României și despre schimbările ei de-a lungul anilor, dar și despre istoriile din celebrul “Memorial al durerii”, seria de reportaje pe care o realizează încă din 1992.

(w882) Gh Gh

Trubadurul Gheorghe Gheorghiu ne va încânta cu cântece despre dragoste, oferind și o premieră publicului, iar Ileana Șipoteanu va povesti despre Dumitru Lupu, cântând unul dintre șlagărele acestuia, dar și un duet cu Paul Surugiu-Fuego.

(w882) Sipoteanu

Înotătoarea Camelia Potec ne va povesti despre emoțiile unei competiții sportive, despre viața de campion, dar și despre situația sportului românesc.

(w882) Diploma

Un moment de excepție va fi oferit de tânărul Robert Creimerman, fiul cuplului de artiști Dan Creimerman și Dana Bartzer, un pianist valoros, ce a susținut nenumărate concerte, câștigând o mulțime de premii la doar 18 ani.

(w882) cc

(w500) Fuego

O lecție despre viața în doi, despre iubire și despre teatru, ca vocație și ca modalitatea de a trăi ne vor oferi actorii Cristina Deleanu și Eugen Cristea.

(w882) Deleanu Cr

Paul Surugiu-Fuego a pregătit mai multe momente speciale, alături de trupa Supermarket și baletul Florin Mariș.

(w500) Surugiu

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+. Informații despre emisiune aflați si pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2 și TVR 2 HD: Duminică, ora 15:00; vineri, ora 22.00

TVR Internațional: Luni, ora 1.00; Sâmbătă, orele 10.00 și 21.00 (ora României)

TVR MOLDOVA: Sâmbătă, ora 21:00 și ora 3.00

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...