loader
Foto

Galerie foto

Doi profesioniști ai conversației, față în față în bucătărie, la Politică și delicatețuri

În ultima duminică din noiembrie, de la ora 15.30, la TVR 1 și TVR HD, Mircea Dinescu l-a adus în bucătăria și crama sa pe cel care a fost desemnat cel mai bun profesionist al deceniului în publicitate - Bogdan Naumovici.

 

Deși nu se cunoșteau, dialogul dintre ei este spumos și par a fi doi amici care se întâlnesc regulat să gătească împreună. „Din clipa în care ne-am văzut ne-am comportat ca niște vechi prieteni”, spune poetul.

(w882) Mircea Din

Hotărât să-și uimească musafirul, Dinescu a umplut un biban de mare cu un amestec de ciuperci, piept de rață afumat și, spre surprinderea tuturor, frunze de ridichi. Apoi a înecat peștele în zeamă de portocală și l-a prăjit în tigaie.

Cu binecunoscutu-i umor, Naumovici a punctat fiecare etapă a preparării rețetei și s-a amuzat privind modul în care gătește Dinescu. Dialogul din cramă, condimentat cu muzica lui Ionel Tudorache și stropit cu vin rose, este un adevărat regal, cu doi protagoniști în mare vervă.

(w882) Mircea Din

Așadar, duminică 25 noiembrie, de la 15:30, la TVR1 și TVR HD, o ediție de neratat "Politică și delicatețuri”.

***

Bogdan Naumovici s-a născut pe 20 aprilie 1968, la București.  A absolvit liceul de Fizică Atomică la Măgurele și a făcut facultatea la TCM pentru a deveni inginer. După 1989, a scris și a vândut ziarul „Cațavencu”, a fost traducător și chiar a fost președinte la PNL – AT. În 1999 ajunge creative director la Leo Burnett, iar în 2001 devine partener în cadrul companiei. În 2006 își face propria agenție de publicitate, „23 Communication Ideas”. De-a lungul carierei a primit peste 100 de premii de creație și peste 30 de premii de eficiență și a fost desemnat „Cel mai bun profesionist al deceniului în publicitate”.

(w882) Biban umpl

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...