loader
Foto

Galerie foto

De pe podiumul de la Berlin, în bucătăria lui Dinescu

Actriţa Diana Cavallioti a gustat un „sushi autohton” duminică, 23 aprilie, la „Politică şi delicateţuri”.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Duminică, la TVR1, suntem invitaţi la o nouă ediţie Politică şi delicaţeturi, un nou prilej pentru Mircea Dinescu de a-şi arăta talentul de masterchef şi de gazdă, alături de musafirul său, carismatica actriţă Diana Cavallioti. Ca de obicei, emisiunea se difuzează şi pe 23 aprilie de la ora 15.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+.

(w882) Dinescu si

În bucătărie, Dinescu îi pregăteşte invitatei sale, pentru început, o reţetă inventată de el: pornind de la faimoasele rulouri japoneze sushi, el înveleşte bucăţi de macrou prăjite, cu ardei copt şi foi de ştevie, ruloul obţinut - o adaptare autohtonă delicioasă - fiind apoi stropit cu zeamă de portocală.

(w882) sushi auto

La felul al doilea, pentru că Diana are origini greceşti, poetul aruncă în tigaie câteva cotlete de berbecuţ, pe care le asezonează cu un amestec bine ticluit de condimente.

(w882) berbecut

Veselă, pusă mereu pe glume şi având o „fire fericită”, cum remarcă Dinescu, Diana gustă din ingrediente şi din afumăturile de la Cetate, despre care are numai cuvinte de laudă, şi chiar fotografiază cu telefonul mobil deliciile preparate de poet.

(w882) Dinescu si

În cramă, cei doi beau vin rose, ascultă muzica lui Constantin Lătăreţu şi pun ţara la cale, ca doi prieteni vechi. Discută despre familie, copilăria Dianei şi începuturile carierei sale, dar şi despre cel mai recent film în care joacă rolul principal, „Ana, mon amour”, în regia lui Călin Peter Netzer.

(w882) in crama

***

Diana Cavallioti s-a născut pe 19 mai 1986, la Galaţi. A absolvit secţia de actorie din cadrul UNATC în anul 2008. A debutat în anul 2005, când a jucat în patru spectacole de teatru şi în filmul „Second hand”, semnat de Dan Piţa. Printre filmele în care a jucat se numără „Amintiri din epoca de aur”, „Aurora”, „O vară foarte instabilă”. În 2017 deţine rolul principal feminin în filmul lui Călin Netzer „Ana, mon amour”, distins cu un premiu la Berlin pentru montaj. Actriţa nu este străină nici de televiziune, ea prezentând, alături de Dragoş Huluba, emisiunea Gala umorului, difuzată la TVR 2.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, vă invităm să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

„Dialoguri academice” între filosofii Mircea Dumitru și Radu J. Bogdan, în 28 aprilie, la TVR Cultural

Duminică, 28 aprilie, de la ora 22:35, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească dialogul dintre filosofii Mircea Dumitru, gazda ...

Dirijorul Paavo Järvi, câștigător al Premiului Grammy, la „Podcasturile TVR#Enescu”, în 27 aprilie, la TVR Cultural

Sâmbătă, 27 martie, de la ora 13.00, TVR Cultural îi invită pe telespectatori la „Podcasturile TVR#Enescu”. Invitatul Valentinei Băințan este ...