loader
Foto

Cupa Mondială de sărituri cu schiurile - Râșnov 2019

La TVR 3 şi TVR HD, sâmbătă, 26 ianuarie şi duminică, 27 ianuarie, de la ora 13.30, s-a transmis, în direct, de la Râşnov, evoluţia celor mai bune sportive din lume la sarituri cu schiurile în cadrul Cupei Mondiale.

 

La competiţie au participat printre altele si ocupantele podiumului olimpic de la ultima ediţie: Maren Lundby (Norvegia), Katarina Althaus (Germania) şi Sara Takanashi (Japonia), care, de altfel, se plasează în fruntea clasamentului general după primele patru reuniuni ale actualului sezon (Lillehammer, Premanon, Sapporo şi Zao).

La Râşnov, la cea de-a cincea etapă a caravanei feminie a Cupei Mondiale au participat 42 de sportive din 13 ţări, România fiind reprezentată de Dana Haralambie şi Diana Trâmbiţaş.

Secretarul general al Federaţiei Române de Schi Biatlon, Puiu Gaspar, a declarat în conferinţa de presă susţinută înaintea competiţiei, că speră ca Dana Haralambie să intre în primele 15 săritoare cu schiurile din lume, în urma desfăşurării acestor două etape desfăşurate la Râşnov.

Comentariul transmisiunilor TVR  a fost asigurat de Sorin Hobana.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...