loader
Foto

Galerie foto

Best of „Exclusiv în România”

Ediţia de săptămâna aceasta prezintă telespectatorilor o selecţie a celor mai frumoase locuri descoperite în actualul sezon. Emisiunea se difuzează sâmbătă, 17 iunie, ora 18.00, la TVR 1 şi pe TVR+ , iar la TVR HD, pe 18 iunie, ora 14.00.

 

La sfârşit de sezon, strânşi în jurul unei plăcinte, membrii echipei Exclusiv în Romania îşi amintesc cele mai frumoase momente pe care le-au trăit - şi pe care le-au oferit telespectatorilor - de la începutul anului până acum. Redescoperim, alături de membrii echipei Exclusiv în România, câteva dintre frumuseţile ţării noastre pe 17 iunie, în ediţia best of a emisiunii realizate de Cristi Tabără la TVR, difuzată de la ora 18.00, la TVR 1 şi TVR+, iar la TVR HD, duminică, 18 iunie, de la ora 14.00.

Cu Cristina Madgearu călătorim prin în Munţii Apuseni, unde temerarii călători din echipa Exclusiv în România parcurg, pe lanţuri, frumoasele chei ale Galbenei.

(w500)

Pentru o cură de sănătate, împreună cu jurnalistul Daniel Georgescu vom coborî la Salina din Tg. Ocna, ce adăposteşte două unicate europene: este singura sală de spectacol din ţara noastră aflată într-o salină (având 200 de locuri), dar şi cea mai mare biserică ortodoxă din sare aflată la adâncime.

(w882)


Lorelei Mihală ne reaminteşte, tot la Exclusiv în România, noi destinaţii, experienţe şi poveşti de descoperit din zona Sibiului.  Şi ne propune o plimbare cu ciclodrezina. Adică, un fel de bicicletă care merge pe o şină de cale ferată - o şină de mocăniţă, de data aceasta. Din păcate, mocăniţa a fost scoasă din zona Cornăţel–Hosman, dar câţiva inimoşi încearcă să menţină linia funcţională, organizând plimbări pentru turişti.

(w882)

Echipa Exclusiv în România este prima echipă de televiziune care aduce la suprafaţă imagini profesioniste, filmate în premieră în Peştera Tăuşoare din Bistriţa Năsăud. Le revedem în ediţia best of Exclusiv în România din 17 iunie. Marin Găbudean este ghidul nostru prin Pestera Tausoare din Bistriţa Năsăud. Sâmbătă, de la 18.00, la TVR 1 şi TVR+, la Exclusiv în România.

La final, vizităm, împreună cu Cristian Tabără, castelul de la Ruginoasa, reşedinţa întâiului domnitor al României, Alexandru Ioan Cuza, unde muzeograful Simona Ionescu ne spune povestea fascinantă a locului şi istoria impresionantă a castelului.

(w882)

(w882)

Imagini cu locuri frumoase, locuri unice - toate completate cu poveşti bine spuse, cu oameni cum rar întâlneşti, dar şi cu secrete gastronomice, pe care Cristi Tabără şi colegii săi le descoperă în ţara noastră, fac parte şi din oferta noului sezon Exclusiv în România. Emisiunea poate fi urmărită, ca de obicei, sâmbătă, la TVR 1 şi www.tvrplus.ro, de la ora 18.00, iar la TVR HD, duminică, de la 12.30. Exclusiv în România este şi pe www.tvr.ro şi www.tvrplus.ro/editie-exclusiv-in-romania, precum şi pe www.facebook.com/fanTVR1 şi https://www.facebook.com/ExclusivInRomania. TVR+ este disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Despre Exclusiv în România

Din 27 aprilie 2013, telespectatorii TVR 1 au ocazia să cunoască obiective turistice unice în Europa sau chiar în lume, care pot fi văzute Exclusiv în România. În fiecare sâmbătă, de la ora 18.00, românii pot afla ce potenţial turistic au locurile în care trăiesc, dar şi multe informaţii extrem de utile, dintr-o emisiune de turism semnată şi prezentată de Cristian Tabără. Exclusiv în România este transmisă în simulcast pe TVR HD şi online, pe www.tvrplus.ro.

În fiecare episod Exclusiv în România, Cristian Tăbără călătoreşte, descoperă şi prezintă obiective turistice, istorie, cultură, credinţă, arhitectură, tradiţii, gastronomie, facilităţi turistice şi, mai ales, unicate europene şi mondiale din România, dintre care unele sunt încă necunoscute şi neexploatate turistic. Emisiunea întâlneşte telespectatorul cu destinaţii spectaculoase, cu povestea şi istoria locului, cu facilităţi locale (acces, cazare, distracţii, costuri), cu trasee de încercat, specific local, gastronomie, tradiţii şi atracţii locale.

(w882)

Realizator: Cristian Tabără

Jurnalişti: Lorelei Mihală, Daniel Georgescu

Producători: Cristina Madgearu, Marin Găbudean

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Drama „Marocco/Mikado” (2021), în 4 aprilie, la TVR Cultural: Într-un șir de întâmplări în care toți au avut intenții bune, dar totul se sfârșește cu moarte, cine e vinovatul?

Dramele „Femei obișnuite” (2019), „Marocco/Mikado” (2021) și „Pather Panchali” (1955) sunt propunerile TVR Cultural pentru telespectatori, în ...

Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

Compozitorul Aurel Stroe (1932-2008), la „Înapoi la argument”: Structura îi dă existență piesei muzicale (ediție din 2006) | VIDEO

În ultima săptămână din luna martie, TVR Cultural redifuzează dialogurile substanțiale dintre Horia Roman Patapievici și regizorul Corneliu ...