loader
Foto

Șalău, chiftele și poante, meniul de la "Politică și delicatețuri"

La TVR HD și pe TVR+, de la ora 15.00 de luni până joi, aveți ocazia să revedeți taifasurile din jurul unei mese bune, alături de Mircea Dinescu și invitații lui.

 

Sumarul și invitații din săptămâna 22-25 iulie:

Luni, 22 iulie, revedeți o ediție în care invitat a fost Micutzu - Cosmin Nedelcu, cunoscut pentru stand up comedy.

Meniul a fost unul special - tăiţei de…raţă.

(w882) Micutzu cu

TVR HD a programat această redifuzare chiar de ziua de naștere a lui Cosmin. La mulți ani, Micutzule!

Marți, 23 iulie, puteți să îl revedeți pe Paul Surugiu – Fuego în bucătăria lui Mircea Dinescu. Ce rulouri i-a preparat maestrul  vă reamintiți de la ora 15.00.

(w882) meniu

Actorul și managerul cultural George Ivașcu a venit și el la masa de prânz a lui Mircea Dinescu, într-o ediție amuzantă și plină de surprize. Revedem întâlnirea celor doi miercuri, 24 iulie.

(w882) Chif Ivasc

Joi, 25 iulie, aveți ocazia să urmăriți din nou confruntarea maeștrilor bucătari, pentru că este programată ediția în care Mircea Dinescu l-a avut invitat pe Joseph Hadad.

(w882) Hadad

Atunci s-a gătit file de şalău de Dunăre, amestecat cu ardei Capia copţi, baby spanac aşezat pe vinete şi dovlecei traşi la tigaie, operă botezată „şalău pictat”.

(w882) Hadad

***

Rețetele din emisiunea  "Politică și delicatețuri" pot fi accesate aici.

Edițiile difuzate pe TVR 1 din octombrie 2018 până în iunie 2019 pot fi urmărite pe TVR+ aici.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Drama „Marocco/Mikado” (2021), în 4 aprilie, la TVR Cultural: Într-un șir de întâmplări în care toți au avut intenții bune, dar totul se sfârșește cu moarte, cine e vinovatul?

Dramele „Femei obișnuite” (2019), „Marocco/Mikado” (2021) și „Pather Panchali” (1955) sunt propunerile TVR Cultural pentru telespectatori, în ...